Chiropractie bij baby's en zwangere vrouwen. - Delphis

Chiropractie bij baby’s en zwangere vrouwen.

Vanaf deze maand is Bethan Phipps, DC beschikbaar in de chiropractie praktijk binnen Delphis, Avant-Garde Chiropractie. Bethan heeft jaren ervaring met het werken met zwangere vrouwe en pasgeboren baby’s

Chiropractie bij baby’s
Klachten bij baby’s als gevolg van een geboortetrauma kunnen goed behandeld worden door een chiropractor. Al vanaf de geboorte kunnen baby’s behandeld worden door een chiropractor. De chiropractische behandeltechnieken voor baby’s en kinderen zijn zeer zacht en veilig.

Chiropractie tijdens de zwangerschap
Door gebruik van speciale zwangerschapstechnieken kunnen zwangere vrouwen tot de laatste dag van de zwangerschap behandeld worden om zo optimale mobiliteit in het bekken te bevorderen, het bevallingsproces te vergemakkelijken en instabiliteit tegen te gaan.

Afspraak maken
Voor een afspraak bij de chiropractor is geen verwijzing nodig van een huisarts of andere specialist. Chiropractische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering en dit valt niet onder het eigen risico.

Voor meer informatie volg de volgende link naar onze laatste publicatie over chiropractie bij baby’s en zwangere vrouwen : https://goo.gl/ShsXda

www.avantgardehealth.nl / 023-2052188