!!! Nieuw bij Delphis: HITT !!! - Delphis

!!! Nieuw bij Delphis: HITT !!!

Vanaf deze week iedere maandag van 20:00u tot 20:30u HIIT bij Delphis!
1 maal per week HIIT is effectiever dan 4 maal per week 45 minuten op de crosstrainer!
Deze groepsles wordt gegeven door Kim en vindt plaats in de nieuwe groepslesruimte. HIIT staat voor high intensity interval training. Bij deze les wordt een circuit uitgezet met diverse oefeningen waarbij je een x aantal seconden hoge intensiteit afwisselt met lagere intensiteit. Deze les is mega effectief op het gebied van vetverbranding, conditie verbetering en krachtopbouw. Na een HIIT zal jouw lichaam tot 3 dagen na de training extra calorieën verbruiken en gaat de vetverbranding dus door terwijl je op je werk zit! Kortom; deze trainingen mag je dus niet missen dus wees er bij en zorg dat je op tijd bent. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar!