FEEST bij Delphis!! 20 oktober Jane Fonda Night - Delphis

FEEST bij Delphis!! 20 oktober Jane Fonda Night

Vrijdag 20 oktober is het FEEST voor ál onze trouwe leden bij Delphis. 1B31C3FA-77AF-4104-ABE3-7B3F7F534991De verbouwing is klaar, we zijn supertrots en blij met het resultaat en dit willen we heel graag met jullie vieren! Jullie zijn welkom van 19.00uur-22.00uur en de nostalgische aerobic work-out van Bianca start om 19.30uur. Schrijf je op tijd in bij de balie om verzekerd te zijn van een plekje. Dresscode= Jane Fonda, dus haal je beenwarmers, zweetbandjes en fluorescerende sportpakjes maar van zolder! Degene met de beste outfit verdient een leuke prijs! 👯
Wij zorgen voor lekkere cocktails en wijntjes, dus ook als je niet meedoet met de les; kom gezellig met ons proosten! 🎉

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *