!! Opendag/Ledendag met een Delphis-nieuwjaarsborrel op zaterdag 20 januari !! - Delphis

!! Opendag/Ledendag met een Delphis-nieuwjaarsborrel op zaterdag 20 januari !!

Op zaterdag 20 januari organiseren wij een Opendag/Ledendag. Het lesrooster is als volgt:
9.00u-10.00u XCO door Bianca
10.00u-11.00u Sweat BBB door Bianca
11.00u-12.00u Pilates door Anneke
12.00u-13.00u Latin Moves – Workout door Anneke voor al onze trouwe leden

Omdat we het jaar ook feestelijk willen beginnen met al onze trouwe vaste leden, hebben we op zaterdag 20 januari om 12.00u een speciale Latin Moves-Workout voor jullie in petto. Deze wordt verzorgd door onze topper Anneke.
En ja, je raadt het al; we hebben weer een dresscode en deze is GLITTER & GLAMOUR! Dus kom op je állerfeestelijkst. De les wordt afgesloten met een dansdemo door Csilla en professionele danseressen. En daarna staan er bubbels en lekkere hapjes voor jullie klaar, zodat we gezamenlijk kunnen proosten op een gezond, sportief én fantastisch 2018 vol met liefde en gezelligheid!

Dus zet hem in je agenda: zaterdag 20 januari Opendag/Ledendag met om 12.00u een speciale Latin Moves-Workout door Anneke en aansluitend een nieuwjaarsborrel tot 15.00u voor al onze vaste trouwe leden. Schrijf je gauw in bij de balie, om gegarandeerd te zijn van jouw plekje in de Latin Moves-Workout.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *