Het Concept

Delphis onderscheidt zich

Waarom een uniek en succesvol concept? 

Begeleiding

Bij ons krijgt je een begrijpelijke uitleg van de apparatuur en- tijdens het doorlopen van uw personal-fitnessschema- regelmatig controles. Uiteraard is dit een gratis service, en zit bij jouw abonnement inbegrepen.

Ook krijgt iedere nieuwe fitnesssportster een fittest, welke bestaat uit bloeddrukmeting, een VO2 Max test (zuurstofopname vanuit het bloed door het lichaam) en vet- en gewichtmeting (optioneel).Dit klinkt allemaal erg ingewikkeld, maar is eigenlijk een momentopname van jouw lichamelijke conditie. Na een afgesproken periode kan deze test worden herhaald, zodat jouw vorderingen kunnen worden aangetoond en besproken.

 

Personal training

Wil je een veel intensieve begeleiding om een bepaald doel na te streven -afvallen, een sportieve prestatie, of gewoon sportmotivatie- dan kunnen wij je personal training aanbieden. Delphis heeft een aantal hoog opgeleide personal-trainers voor je in dienst.

 

Zwangerschapstraining

Wist je dat je tot in de 8e maand kunt blijven sporten? Wij hebben speciale zwangerschapschema’s die je in staat stellen om lekker te kunnen blijven sporten. Ondertussen hebben wij gemerkt dat dames -die zijn blijven doortrainen tijdens de zwangerschap- doorgaans wat makkelijker bevallen en sneller weer op niveau zijn.